Cadeautips voor papa

Cadeautips voor papa
Anker

[]

Op zoek naar een origineel vaderdagcadeau? Is je papa een levensgenieter, muziekliefhebber of wil hij altijd de nieuwste snufjes? Een echte chef-kok die op zondag de heerlijkste gerechten op tafel tovert? En ziet hij er graag goed uit?

Bekijk onze cadeautips voor papa hieronder en kies je cadeautje!

We zijn er voor alle papa's! Bezoek of bel jouw Exellent vakman of bestel online. We leveren aan huis of bij je papa! #kooplokaal

Anker

[]

Muzikale vader

Papa, de muziekfan

Is je papa gek op muziek? Plezier hem met één van deze cadeautips.

Met een DAB radio kan hij voortaan digitaal luisteren. Niet enkel zijn favoriete radiozenders zijn daarop te horen, ook kan hij luisteren naar zenders met speciale 70's, 80's en 90's muziek.

Bluetooth speakers zorgen voor dat ietsje extra en zijn handig als hij in de tuin muziek wil luisteren. Wil je papa zich even in zijn eigen wereldje terugtrekken? Dat kan met een hoofdtelefoon.

Misschien heeft je papa nog LP's liggen? Dan is zo'n old schoolplatenspeler ook wel cool om te geven als vaderdagcadeau.

Anker

[]

Papa, de huismus

Ook voor papa's die houden van gezellig thuisblijven met het nodige comfort, hebben wij leuke cadeautips.

De toestellen uit het Google Nest gamma maken het leven thuis makkelijker door je te helpen met bijvoorbeeld toegang tot media, taakbeheer en je dagplanning. Meer dan je stemheb je niet nodig.

Een nieuwe smartphone komt ook altijd van pas. Zo houdt je papa contact met zijn vrienden en kan hij iets anders kijken wanneer jullie een tv-programma kijken dat hem niet zo interesseert.

Gaat je papa ook eens graag lopen, dan is een sporthorloge of smartwatch zeker het perfecte cadeau.

> Vind het ideale vaderdagcadeau in de buurt

Google Nest
Anker

[]